Vennootschapsrecht

Juridische expertise voor uw bedrijf

Elke kleine of grote onderneming wordt dagelijks geconfronteerd met juridische problemen en vraagstukken.

Onze advocaten geven een meerwaarde aan uw bedrijf. Wij bekijken uw zakelijke dossiers niet alleen als advocaat, maar ook als ondernemer. De combinatie van onze juridische expertise en deze praktische aanpak creëert een juridisch kader waarbinnen uw bedrijf optimaal functioneert.

Zo zorgen wij ervoor dat een overdracht van handelszaak of aandelen, uw samenwerkingsovereenkomsten, uw algemene voorwaarden en dergelijke meer naadloos aansluiten op uw behoeften. Ook in geval van faillissement of gerechtelijke reorganisatie staan wij u bij en optimaliseren wij uw situatie.

Advies voor en over vennootschappen

Wij adviseren uw vennootschap over de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden. Elke vennootschapsvorm heeft namelijk specifieke kenmerken op het vlak van investering van beginkapitaal, hoofdelijke aansprakelijkheid, overdraagbaarheid van aandelen, uittreding, uitsluiting en dergelijke meer.

Wij beschermen u tegen oprichters- en bestuurdersaansprakelijkheid en verdedigen u in handelsgeschillen, in geschillen tussen of met vennoten, bestuurders en medewerkers.

Ons advocatenkantoor is dé uitgelezen partner voor ondernemers bij de start van hun vennootschap en bij de beëindiging ervan. Op basis van ons advies weet u perfect welke vennootschapsvorm het best bij u past.

Maak een afspraak

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.