Verkeersrecht

Bijstand bij verkeersovertredingen en -ongevallen

Hebt u een verkeersovertreding begaan en moet u verschijnen voor de politierechtbank? Hebt u een verkeersongeval veroorzaakt of bent u er het slachtoffer van? Of beging een van uw medewerkers een fout in het verkeer?

Wat veel mensen vergeten is dat uw autoverzekering vaak ook een rechtsbijstand voorziet, waardoor u gratis op ons een beroep kunt doen voor deze zaken. Dom & Partners verdedigt u zowel burgerrechtelijk als strafrechtelijk tegenover verzekeringsmaatschappijen en voor de rechtbank, en zorgt voor de best mogelijke afloop.

Aansprakelijkheid en schade: we lossen het op

Aansprakelijkheid en het veroorzaken en vergoeden van schade speelt zich af in alle menselijke relaties, niet alleen in het verkeer. U kunt aansprakelijk gesteld worden op basis van een contract, maar ook op grond van een fout buiten iedere contractuele verhouding. Dom & Partners onderzoekt voor u de fout, de schade en het oorzakelijk verband tussen beide. Wij zorgen ervoor dat u de juiste schadevergoeding ontvangt of alleen een rechtvaardige schadevergoeding betaalt.

En de volgende keer in het verkeer?

U krijgt ook preventief advies over hoe u zich in de toekomst het best kunt indekken in bepaalde situaties. U minimaliseert op die manier uw kans op aansprakelijkheid en maximaliseert uw kans op vergoeding van eventuele schade.

Maak een afspraak

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.