Disclaimer

De informatie op deze website is puur informatief. U mag er geen juridische conclusies uit trekken. We geven geen garantie dat de informatie volledig en juist is. Ons enige doel is u vrijblijvend informeren. Als u de informatie wilt aanvullen, moet u contact met ons opnemen. 

Met uw bezoek aan de website gaat u akkoord dat u de inhoud alleen voor uzelf gebruikt. U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor eventuele fouten op onze website, voor gevolgen van het gebruik van onze website, de informatie en links erop of voor verlies of beschadiging van uw apparatuur als gevolg van uw bezoek aan of het gebruik van onze website. 

We zijn niet verantwoordelijk voor de veiligheid van de websites die u kunt bereiken via de links op onze website, noch voor de gegevens en informatie erop. Wanneer we naar een website linken, wil dat niet zeggen dat we de informatie daarop ondersteunen of goedkeuren. Die informatie is ook niet bindend voor ons kantoor.

De persoons- en contactgegevens die u op onze website invult, bewaren we digitaal. We gebruiken ze alleen voor ons kantoor en geven ze niet door aan derden. U mag uw gegevens inkijken, verbeteren, verwijderen en overdragen.

Deze website is eigendom van Advocatenkantoor Dom & Partners, Waversesteenweg 81, 2580 Putte. De merknaam ‘Advocatenkantoor Dom & Partners’ en alle logo’s, beelden, inhoud en vormgeving zijn beschermd door verschillende intellectuele eigendomsrechten. U mag niets kopiëren, aanpassen, verspreiden of openbaar maken zonder onze voorafgaande expliciete en schriftelijke toestemming.