Uw advocaat ondernemingsrecht

Of u nu een klein of een groot bedrijf hebt: elke dag krijgt u te maken met juridische problemen en vraagstukken. Als advocaat ondernemingsrecht bekijkt Dom & Partners uw dossiers als advocaat én met een ondernemersbril.

Onze experts zijn er voor élk bedrijf. Ook het uwe

Dankzij onze juridische expertise en praktische aanpak en het juridische kader dat we creëren, presteert uw bedrijf op zijn best.

Juridische bijstand voor uw onderneming

De overdracht van uw handelsfonds of de aandelen van uw bedrijf, samenwerkingsovereenkomsten, algemene voorwaarden, … We zorgen dat ze allemaal aansluiten op uw behoeften en zorgen dat uw bedrijf er maximaal bij wint. Staat u voor een faillissement of een gerechtelijke reorganisatie? Ook dan helpen we u en zorgen we dat alles voor u zo goed mogelijk verloopt.

We bekijken uw dossiers met een ondernemersbril.

Advies voor en over vennootschappen

Hebt u een vennootschap of bent u van plan er een op te richten? Elke vennootschapsvorm heeft zijn specifieke kenmerken op het vlak van onder meer beginkapitaal, hoofdelijke aansprakelijkheid, overdraagbaarheid van aandelen, uittreding en uitsluiting. Als advocaat vennootschapsrecht geven we u advies over de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden. Na ons advies weet u perfect welke vennootschapsvorm het beste bij u past.

Uw advocaat ondernemingsrecht: beschermer tegen externe en interne conflicten

We beschermen u tegen oprichters- en bestuurdersaansprakelijkheid en verdedigen u als advocaat handelsrecht in allerlei handelsgeschillen zoals betwistingen over facturen,  contracten en vergoedingen en oneerlijke concurrentie. Daarnaast behandelen we ook geschillen tussen of met vennoten, bestuurders en medewerkers.

Wanbetalers? Wij nemen uw incasso op ons

Als ondernemer wordt u helaas ook geconfronteerd met wanbetalers. Nationaal en internationaal. Een kordate, efficiënte en snelle aanpak is dan van levensbelang. Geef uw incasso’s in handen van onze incassoafdeling. Zo maximaliseert u de kans dat uw klanten betalen en minimaliseert u het risico voor uw bedrijf.

Onze incassoafdeling doet uw klanten betalen en minimaliseert het risico voor uw bedrijf.

Goede algemene voorwaarden doen beter betalen

Wilt u het aantal wanbetalers tot een minimum beperken? Onderschat dan het belang van goede communicatie en duidelijke prijsafspraken niet. Als advocaat ondernemingsrecht verbetert ons kantoor ook uw algemene voorwaarden. Zo vermijdt u problemen en bent u nog beter voorbereid om de degens te kruisen met uw wanbetalers. Terwijl wij zorgen dat uw facturen worden betaald, bouwt u rustig verder aan uw bedrijf.